Erdei Természetbúvár Tábor

Unod már, hogy a gyermeked minden tücsköt-bogarat, kígyót-békát hazahord?
Nem tudsz válaszolni a sok természettudományos kérdésére?

Velünk egy héten át minden élőlényt összegyűjthet az erdőben! Minden kérdésére válaszolunk! Nem lesz se ideje, se kedve a telefont bújni!

A hét során a gyermekek bepillantást nyernek a körülöttünk nyüzsgő élővilágba, káprázatos természeti értékekbe. Aktív résztvevők lesznek, nem csupán hallgatóság. A tematikus kirándulások mellett a résztvevők kipróbálhatják az élővilág megfigyelésének módszereit, bepillanthatnak az élőlények rejtett világába. Célunk a résztvevők természettudományos tudását elmélyíteni, felkelteni a kutatás és megismerés iránti vágyat, mindezt a lehető legjátékosabb formában. Lesz madárgyűrűzés, megnézünk szabad szemmel nem is látható állatokat, agancsokat simogatunk, nyom-olvasunk, lepkéket fogunk, és még a messzi trópusok színes állatvilágába is bekukucskálunk kicsit. Készülünk mikroszkópozással, állathang felismeréssel, fimvetítéssel és kézműveskedéssel is.

Mindeközben mindent kézbe veszünk, megfogdosunk: koponyák, páncélok, bőrök, múmiák, tojások, madártollak várnak ránk! Amennyit csak tudunk, igyekszünk a szabadban tölteni, egész napos kirándulást is tervezünk, mert hiszünk benne, hogy az erdőről az erdőben kell mesélni a gyerekeknek.

Erdei Természetbúvár Tábor időpontja:
2022. június 26 (vasárnap) 17:00 – július 01. (péntek) 14:00

A tábor díja: 78.000 Ft

Befizetési határidő: 2022. május 16.

Jelentkezni ITT tudsz az űrlap kitöltésével.

További részletek az ifjú természetbúvároknak ide kattintva érhetőek el.

Amit pedig a szülőknek mindenképpen tudnia kell, itt található.

Mi már nagyon várjuk!
Ági és Bálint